Dag van het kind in Guatemala

IMG_7762.jpg

Op 1 oktober vierden we in Guatemala de Dag van het Kind, een speciale gelegenheid waarop we onze jongere generatie in het zonnetje zetten. Dit jaar organiseerden het liceo een spetterend feest boordevol plezier en activiteiten die zowel leerlingen als personeel in een feeststemming brachten.

Bij binnenkomst werden alle leerlingen verwelkomd met een heerlijke cupcake, wat meteen de toon zette voor een dag vol zoetigheid en vreugde. Het feest begon met een sprankelend springkasteel waar de kinderen zich konden uitleven.

Naast het springkasteel was er ook een "handbediende" draaimolen. De blijdschap op hun gezichten is mooi om te zien.

Wat een feest was het, spelen en genieten van elkaars gezelschap. We willen onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die deze prachtige dag mogelijk heeft gemaakt. Jullie inzet en enthousiasme hebben deze Dag van het Kind tot een onvergetelijke ervaring gemaakt.

Spijtig genoeg is het maar één keer per jaar 1 oktober, maar de herinneringen aan deze feestelijke dag zullen nog lang bijblijven. Neem een kijkje naar de foto's van onze leerlingen die volop genoten hebben van deze geweldige dag.