Het middelbaar op bezoek in Guatemala City

P2.JPG

Op 14 mei hadden we een zeer geslaagde excursie. We vertrokken om 6 uur 's ochtends vanuit Comalapa en arriveerden om 9 uur in de hoofdstad.

Op 14 mei hadden we een zeer geslaagde excursie. We vertrokken om 6 uur 's ochtends vanuit Comalapa en arriveerden om 9 uur in de hoofdstad. Onze eerste stop was het paleis, waar een gids ons interessante details vertelde over de bouw, die plaatsvond tijdens de regering van Jorge Ubico Castañeda en uitgevoerd werd door gevangenen en daklozen.

Binnen het paleis bewonderden we indrukwekkende structuren, schilderijen en sculpturen, allemaal met hun eigen verhalen.

Daarna bezochten we de dierentuin, waar de leerlingen veel leerden over dieren en genoten van de natuur. Voor velen was het de eerste keer dat ze de dieren in het echt zagen.

Elke leerling moet nu een verslag inleveren over de excursie.

Naast educatie bood de excursie ook de kans om nieuwe vrienden te maken en de band tussen leerlingen en begeleiders te versterken. Het was een dag vol leren, avontuur en sociale interactie die we niet snel zullen vergeten.

Dank aan onze donateurs om dit mogelijk te maken!

P2P8P3P9P11