Dag van het boek op onze school: Een stap in de richting van leesplezier.

L 5.jpeg

Op 23 april vieren we de Dag van het Boek, een speciale gelegenheid die is bedoeld om het lezen te bevorderen bij kinderen, jongeren en volwassenen. 

Op 23 april vieren we de "Dag van het boek", een speciale gelegenheid die is bedoeld om het lezen te bevorderen bij kinderen, jongeren en volwassenen. In onze gemeenschap is het helaas nog steeds een uitdaging om iedereen aan het lezen te krijgen. Vooral in de basisgroepen zijn er maar weinig studenten die van lezen houden. Daarom hebben we een aantal initiatieven ondernomen om het leesplezier te vergroten.

Tijdens elk semester moeten alle studenten een boek lezen. We beginnen met kleine boeken, zodat ze het verhaal goed kunnen begrijpen. Na het lezen maken ze een samenvatting, zodat we kunnen nagaan of ze het boek echt hebben begrepen.

Voor de viering van de "Dag van het boek" las elke groep studenten een ander boek. Vervolgens presenteerden ze hun boek aan hun medestudenten. Het was een inspirerende activiteit waarbij we de liefde voor lezen deelden en het belang van literatuur benadrukten.

We willen graag enkele foto's van deze activiteit met jullie delen, zodat jullie kunnen zien hoe enthousiast de studenten waren. Het was een dag vol verhalen, leren en samen plezier hebben.

Laten we blijven streven naar een cultuur van lezen en leren, elke dag opnieuw. Want zoals we op de Dag van het Boek hebben gezien, kan een goed boek een wereld van verschil maken.

Geniet hieronder van enkele foto's.

L 1L 2L 3L 4L 5L 6