PADRINO XL WORDEN?

Help ons mee om leerlingen verder te laten studeren na het lager of hoger middelbaar? Ben je ook van oordeel dat een getalenteerde tiener het verdient om verder te kunnen studeren. Als padrino XL help je financieel om de opleiding van Lees meer

ASISTENCIA MÉDICA

Door het ontbreken van een sociale zekerheid in Guatemala zijn noodzakelijke ingrepen of behandelingen voor sommige van onze leerlingen te duur. Vaak worden ze hierdoor niet uitgevoerd of te lang uitgesteld hetgeen de situatie er vaak alleen Lees meer

PADRINO WORDEN?

Jouw financiële bijdrage zorgt ervoor dat een kansarm kind kan genieten van onderwijs. Wil je met je steun graag een connectie met de andere kant van de wereld? Wil je het lachende gezicht zien dat kan studeren dankzij jouw bijdrage? Dan is Lees meer

ASISTENCIA SOCIAL

De leefomstandigheden van de leerlingen zijn erg verschillend. ‘t Mayakind van Nu zorgt voor ondersteuning van leerlingen in moeilijkheden.
Dit kan gaan van maandelijkse familiale (financiële) hulp, aankoop van kledij, schoenen, een snack Lees meer

DOELSTELLING

Het Mayakind van nu heeft tot doel om kinderen op te leiden en te steunen zodat de spiraal van “armoede ” waar ze nu in opgroeien doorbroken kan worden voor de volgende generaties. 

< || >

PADRINO XL WORDEN?

Help ons mee om leerlingen verder te laten studeren na het lager of hoger middelbaar? Ben je ook van oordeel dat een getalenteerde tiener het verdient om verder te kunnen studeren. Als padrino XL help je financieel om de opleiding van bijvoorbeeld een dokter, elektricien, kleuterjuf, boekhouder of ingenieur te financieren?

Padrinos XL
Na het derde middelbaar verlaten onze leerlingen de school en kunnen ze verder studeren in betalende onderwijsinstellingen in omliggende steden. Op die manier hebben onze leerlingen een uitgebreide keuze en krijgen ze alle kansen om hun talent optimaal te ontplooien.

Je financiële bijdrage wordt gebruikt voor het betalen van zijn of haar studiekosten. 

Maandelijks ontvangen de leerlingen een budget voor het betalen van onder andere maandelijks collegegeld, transport naar de school enz. Is de totale studiekost hoger dan je bijdrage als padrino XL? Geen probleem hoor, dan heb je de keuze: ofwel pas je het resterende bedrag zelf bij, ofwel springt ons Fondo Carrera bij.

’t Mayakind van Nu zorgt via de schooldirectie voor de opvolging van deze leerlingen. Enkel bij een positieve evaluatie ontvangt de student financiële steun voor een volgende periode.

€ 35 per maand of € 420 per jaar 
(Uw gift kost u in werkelijkheid slechts € 231 na een fiscale aftrek, € 189 korting ofwel 45% van de bijdrage)

Wil je deel uitmaken van dit project? Mail jo@mayakind.be

Bij het fiscaal attest ontvang je telkens ons jaaroverzicht met daarin een overzicht van hoe de gedoneerde gelden besteed werden. Verder vind je in deze brochure informatie over de school, de leerlingen en onze VZW.  Via de nieuwsbrieven via email worden onze sponsors indien ze dit wensen in de loop van het jaar geïnformeerd over activiteiten van de VZW en gebeurtenissen in de school.

 

Laatste foto's

Geef een kind in Guatemala een toekomst


Voor 20 euro geef je een kind in Guatemala de kans op een betere toekomst.

Interesse?

Nieuwsbrief


Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Schrijf je in

Facebook


Bekijk zeker onze Facebook pagina voor de laatste foto’s en updates.

Naar Facebook