PADRINO XL WORDEN?

Help ons mee om leerlingen verder te laten studeren na het lager of hoger middelbaar? Ben je ook van oordeel dat een getalenteerde tiener het verdient om verder te kunnen studeren. Als padrino XL help je financieel om de opleiding van Lees meer

ASISTENCIA MÉDICA

Door het ontbreken van een sociale zekerheid in Guatemala zijn noodzakelijke ingrepen of behandelingen voor sommige van onze leerlingen te duur. Vaak worden ze hierdoor niet uitgevoerd of te lang uitgesteld hetgeen de situatie er vaak alleen Lees meer

PADRINO WORDEN?

Jouw financiële bijdrage zorgt ervoor dat een kansarm kind kan genieten van onderwijs. Wil je met je steun graag een connectie met de andere kant van de wereld? Wil je het lachende gezicht zien dat kan studeren dankzij jouw bijdrage? Dan is Lees meer

ASISTENCIA SOCIAL

De leefomstandigheden van de leerlingen zijn erg verschillend. ‘t Mayakind van Nu zorgt voor ondersteuning van leerlingen in moeilijkheden.
Dit kan gaan van maandelijkse familiale (financiële) hulp, aankoop van kledij, schoenen, een snack Lees meer

DOELSTELLING

Het Mayakind van nu heeft tot doel om kinderen op te leiden en te steunen zodat de spiraal van “armoede ” waar ze nu in opgroeien doorbroken kan worden voor de volgende generaties. 

< || >

PADRINO WORDEN?

Jouw financiële bijdrage zorgt ervoor dat een kansarm kind kan genieten van onderwijs. Wil je met je steun graag een connectie met de andere kant van de wereld? Wil je het lachende gezicht zien dat kan studeren dankzij jouw bijdrage? Dan is padrino worden iets voor jou!

Padrinos 
Als padrino ben je de ruggengraat van ons project. Jouw financiële bijdrage zorgt ervoor dat een kansarm kind kan genieten van kwaliteitsvol onderwijs en ondersteuning. Wil je met je steun graag een connectie met de andere kant van de wereld? Wil je het lachende gezicht zien dat kan studeren dankzij jouw bijdrage? Dan is padrino worden echt iets voor jou!  

Je hebt de mogelijkheid om wat persoonlijk contact op te bouwen met jouw petekind, door hem of haar te schrijven of wie weet een bezoekje te brengen tijdens een groepsreis (we trachten dit om de twee jaar te organiseren). Jouw maandelijkse bijdrage belandt niet rechtstreeks bij de leerling maar wordt gebruikt voor de financiering van het onderwijs. Door te investeren in het project zorg je ervoor dat een hele schoolgemeenschap functioneert. 

Al onze leerlingen worden begeleid door onze maatschappelijk werkster op de school die ervoor zorgt dat leerlingen die steun nodig hebben deze ook zullen krijgen. 

Van een deel van onze leerlingen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Deze gaat integraal naar het sociaal fonds van de school. Op die manier leggen we voorzichtig de eerste bouwstenen naar solidariteit, zo worden leerlingen in nood niet alleen geholpen door onze Belgische sponsors maar ook door de bijdrages van hun medeleerlingen. 

€ 20 per maand of € 240 per jaar 
(Uw gift kost u in werkelijkheid slechts € 132 na een fiscale aftrek, € 108 korting ofwel 45% van de bijdrage)  

Wil je deel uitmaken van dit project? Mail jo@mayakind.be

Bij het fiscaal attest ontvang je telkens ons jaaroverzicht met daarin een overzicht van hoe de gedoneerde gelden besteed werden. Verder vind je in deze brochure informatie over de school, de leerlingen en onze VZW. Via de nieuwsbrieven via email worden onze sponsors indien ze dit wensen in de loop van het jaar geïnformeerd over activiteiten van de VZW en gebeurtenissen in de school.

 

 

 

 

Laatste foto's

Geef een kind in Guatemala een toekomst


Voor 20 euro geef je een kind in Guatemala de kans op een betere toekomst.

Interesse?

Nieuwsbrief


Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Schrijf je in

Facebook


Bekijk zeker onze Facebook pagina voor de laatste foto’s en updates.

Naar Facebook