PADRINO XL WORDEN?

Help ons mee om leerlingen verder te laten studeren na het lager of hoger middelbaar? Ben je ook van oordeel dat een getalenteerde tiener het verdient om verder te kunnen studeren. Als padrino XL help je financieel om de opleiding van Lees meer

ASISTENCIA MÉDICA

Door het ontbreken van een sociale zekerheid in Guatemala zijn noodzakelijke ingrepen of behandelingen voor sommige van onze leerlingen te duur. Vaak worden ze hierdoor niet uitgevoerd of te lang uitgesteld hetgeen de situatie er vaak alleen Lees meer

PADRINO WORDEN?

Jouw financiële bijdrage zorgt ervoor dat een kansarm kind kan genieten van onderwijs. Wil je met je steun graag een connectie met de andere kant van de wereld? Wil je het lachende gezicht zien dat kan studeren dankzij jouw bijdrage? Dan is Lees meer

ASISTENCIA SOCIAL

De leefomstandigheden van de leerlingen zijn erg verschillend. ‘t Mayakind van Nu zorgt voor ondersteuning van leerlingen in moeilijkheden.
Dit kan gaan van maandelijkse familiale (financiële) hulp, aankoop van kledij, schoenen, een snack Lees meer

DOELSTELLING

Het Mayakind van nu heeft tot doel om kinderen op te leiden en te steunen zodat de spiraal van “armoede ” waar ze nu in opgroeien doorbroken kan worden voor de volgende generaties. 

< || >

VRIJE GIFT

Vrije vogels
Een vrije gift behoort eveneens tot de mogelijkheden. Van € 5 tot “wat je maar kan missen euro”. Vrije giften belanden in de onderstaande fondsen. Fondsen die opgericht zijn voor de ondersteuning van onze leerlingen.
Een jaarlijkse gift aan onze organisatie die hoger is dan € 40 geniet van een fiscale aftrek van wel 45%.

Asistencia médica
Je bijdrage aan dit fonds ondersteunt onze leerlingen voornamelijk op medisch gebied. Door het ontbreken van een sociale zekerheid in Guatemala zijn noodzakelijke ingrepen of behandelingen voor sommige van onze leerlingen te duur. ’t Mayakind van Nu helpt door medische behandelingen volledig of gedeeltelijk te betalen voor leerlingen van de school.

Asistencia social
De leefomstandigheden van de leerlingen zijn erg verschillend. Je bijdrage aan dit fonds helpt bij het ondersteunen van de allerarmsten. We streven ernaar dat elke leerling in goede omstandigheden kan studeren en dat onze leerlingen fier naar school kunnen.

Fondo Carrera
Leerlingen die met vrucht hun derde middelbaar volbracht hebben kunnen via een beurs verder studeren in betalende onderwijsinstellingen. Op die manier zorgen we ervoor dat onze leerlingen een studierichting kunnen kiezen die past bij hun talent.

Heb je een keuze kunnen maken of mocht je nog vragen hebben over de verschillende mogelijkheden of ons project zelf aarzel dan niet om contact op te nemen met Jo Verswyvel via jo@mayakind.be.

Liever op regelmatige basis ’t Mayakind van Nu steunen? Dat kan al vanaf € 5 per maand. Wil je misschien padrino worden van één van onze leerlingen, dat kan vanaf € 20 per maand.

Bij het fiscaal attest ontvang je telkens ons jaaroverzicht met daarin een overzicht van hoe de gedoneerde gelden besteed werden. Verder vind je in deze brochure informatie over de school, de leerlingen en onze VZW. 
Via de nieuwsbrieven via email worden onze sponsors indien ze dit wensen in de loop van het jaar geïnformeerd over activiteiten van de VZW en gebeurtenissen in de school.

Laatste foto's

Geef een kind in Guatemala een toekomst


Voor 20 euro geef je een kind in Guatemala de kans op een betere toekomst.

Interesse?

Nieuwsbrief


Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Schrijf je in

Facebook


Bekijk zeker onze Facebook pagina voor de laatste foto’s en updates.

Naar Facebook