PADRINO XL WORDEN?

Help ons mee om leerlingen verder te laten studeren na het lager of hoger middelbaar? Ben je ook van oordeel dat een getalenteerde tiener het verdient om verder te kunnen studeren. Als padrino XL help je financieel om de opleiding van Lees meer

ASISTENCIA MÉDICA

Door het ontbreken van een sociale zekerheid in Guatemala zijn noodzakelijke ingrepen of behandelingen voor sommige van onze leerlingen te duur. Vaak worden ze hierdoor niet uitgevoerd of te lang uitgesteld hetgeen de situatie er vaak alleen Lees meer

PADRINO WORDEN?

Jouw financiële bijdrage zorgt ervoor dat een kansarm kind kan genieten van onderwijs. Wil je met je steun graag een connectie met de andere kant van de wereld? Wil je het lachende gezicht zien dat kan studeren dankzij jouw bijdrage? Dan is Lees meer

ASISTENCIA SOCIAL

De leefomstandigheden van de leerlingen zijn erg verschillend. ‘t Mayakind van Nu zorgt voor ondersteuning van leerlingen in moeilijkheden.
Dit kan gaan van maandelijkse familiale (financiële) hulp, aankoop van kledij, schoenen, een snack Lees meer

DOELSTELLING

Het Mayakind van nu heeft tot doel om kinderen op te leiden en te steunen zodat de spiraal van “armoede ” waar ze nu in opgroeien doorbroken kan worden voor de volgende generaties. 

< || >

Maandelijks

Asistencia médica
Je bijdrage aan dit fonds ondersteunt onze leerlingen voornamelijk op medisch gebied. Door het ontbreken van een sociale zekerheid in Guatemala zijn noodzakelijke ingrepen of behandelingen voor sommige van onze leerlingen te duur. Vaak worden ze hierdoor niet uitgevoerd of te lang uitgesteld hetgeen de situatie er vaak alleen maar complexer op maakt.
’t Mayakind van Nu helpt door medische behandelingen volledig of gedeeltelijk te betalen voor leerlingen van de school.
Met dit fonds steun je verder ook ons project rond mondhygiëne, alle leerlingen van de lagere school krijgen een tandenborstel en tandpasta. Dagelijks is er een verplicht moment op school voor het gezamenlijk poetsen van de tanden.

€ 5 euro per maand of € 60 per jaar (Uw gift kost u in werkelijkheid slechts € 33 na een fiscale aftrek, € 27 korting ofwel 45% van de bijdrage)

Asistencia social
De leefomstandigheden van de leerlingen zijn erg verschillend. Je bijdrage aan dit fonds helpt bij het ondersteunen van de allerarmsten.
Dit kan gaan van maandelijkse familiale (financiële) hulp, aankoop van kledij, schoenen, een snack tijdens de speeltijd…
We streven ernaar dat elke leerling in goede omstandigheden kan studeren en dat onze leerlingen fier naar school kunnen. Zo beschikt elke leerling over een schooluniform dat gedeeltelijk of volledig wordt betaald door ’t Mayakind van Nu.

€ 10 per maand of € 120 per jaar (Uw gift kost u in werkelijkheid slechts € 66 na een fiscale aftrek, € 54 korting ofwel 45% van de bijdrage)

Fondo Carrera
Onze school in Guatemala biedt onderwijs aan tot en met het derde middelbaar. In die periode zorgt ’t Mayakind van Nu ervoor dat alles aanwezig is wat de leerlingen nodig hebben.
Leerlingen die met vrucht hun derde middelbaar volbracht hebben kunnen via een beurs verder studeren in betalende onderwijsinstellingen. Op die manier zorgen we ervoor dat onze leerlingen een studierichting kunnen kiezen die past bij hun kunnen.
Per leerling en per gekozen studierichting wordt bekeken wat de noden zijn.
Met je bijdrage aan dit fonds zorg je ermee voor dat leerlingen met onvoldoende financiële middelen toch betalend hoger onderwijs kunnen volgen. Wij springen bij waar nodig, van busvervoer tot schoolmateriaal en inschrijvingsgelden.
Het gemiddelde bedrag dat wordt besteed aan een student die verder studeert bedraagt ongeveer 500 euro per jaar.

€ 15 per maand of € 180 per jaar (Uw gift kost u in werkelijkheid slechts € 99 na een fiscale aftrek, € 81 korting ofwel 45% van de bijdrage)

Heb je een keuze kunnen maken of mocht je nog vragen hebben over de verschillende mogelijkheden of ons project zelf aarzel dan niet om contact op te nemen met Jo Verswyvel via jo@mayakind.be. Doe je liever een éénmalige bijdrage? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Bij het fiscaal attest ontvang je telkens ons jaaroverzicht met daarin een overzicht van hoe de gedoneerde gelden besteed werden. Verder vind je in deze brochure informatie over de school, de leerlingen en onze VZW.
Via de nieuwsbrieven via email worden onze sponsors indien ze dit wensen in de loop van het jaar geïnformeerd over activiteiten van de VZW en gebeurtenissen in de school.

Laatste foto's

Geef een kind in Guatemala een toekomst


Voor 20 euro geef je een kind in Guatemala de kans op een betere toekomst.

Interesse?

Nieuwsbrief


Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Schrijf je in

Facebook


Bekijk zeker onze Facebook pagina voor de laatste foto’s en updates.

Naar Facebook