PADRINO XL WORDEN?

Help ons mee om leerlingen verder te laten studeren na het lager of hoger middelbaar? Ben je ook van oordeel dat een getalenteerde tiener het verdient om verder te kunnen studeren. Als padrino XL help je financieel om de opleiding van Lees meer

ASISTENCIA MÉDICA

Door het ontbreken van een sociale zekerheid in Guatemala zijn noodzakelijke ingrepen of behandelingen voor sommige van onze leerlingen te duur. Vaak worden ze hierdoor niet uitgevoerd of te lang uitgesteld hetgeen de situatie er vaak alleen Lees meer

PADRINO WORDEN?

Jouw financiële bijdrage zorgt ervoor dat een kansarm kind kan genieten van onderwijs. Wil je met je steun graag een connectie met de andere kant van de wereld? Wil je het lachende gezicht zien dat kan studeren dankzij jouw bijdrage? Dan is Lees meer

ASISTENCIA SOCIAL

De leefomstandigheden van de leerlingen zijn erg verschillend. ‘t Mayakind van Nu zorgt voor ondersteuning van leerlingen in moeilijkheden.
Dit kan gaan van maandelijkse familiale (financiële) hulp, aankoop van kledij, schoenen, een snack Lees meer

DOELSTELLING

Het Mayakind van nu heeft tot doel om kinderen op te leiden en te steunen zodat de spiraal van “armoede ” waar ze nu in opgroeien doorbroken kan worden voor de volgende generaties. 

< || >

Helpen

Hoera, wat leuk. Jij hebt plannen om ons project in Guatemala te steunen. Telkens weer blijft het ons ontroeren dat er mensen bezorgd zijn om het lot van anderen en hier ook willen in investeren. Dat vinden we mooi. Elke bijdrage aan ons project zal met de grootste zorg besteed worden.

De peetouders zijn de ruggengraat van de organisatie en geven de zekerheid dat de school blijft draaien. Voor € 20,00 (padrino) of voor € 35,00 (padrino XL) zorg je ervoor zorgen dat een kind of tiener naar school kan en langs de school goed verzorgd wordt. Jij wilt peetouder worden van een kind of tiener in Guatemala! Dat is vrij simpel!
Je krijgt dan een foto van jouw petekind toegestuurd met commentaar over de familie en een uitnodiging tot betalen.
Deel uitmaken van dit project? jo@mayakind.be.

Organiseer iets. Heb jij zelf of je familie iets te vieren en jij hebt geen verlanglijst bij de hand dan kan je aan de genodigden vragen iets te storten op de rekening van het Mayakind.
Schoolkinderen hier helpen graag als het gaat over het helpen van andere kinderen. Als jouw school of de school van jouw kinderen eraan denkt ook een petekindje te nemen dan komen wij op de school een presentatie geven en laten wij zien hoe het geld gebruikt wordt.
Elk jaar is er wel een school, die een speciale grote actie organiseert en een speciaal project op de school wil mogelijk maken.

Als je eraan denkt ons op een aparte manier te helpen … vooral doen en een mailtje maken naar jo@mayakind.be.

Meer foto's over onze activiteiten kan je hier vinden.

Laatste foto's

Geef een kind in Guatemala een toekomst


Voor 20 euro geef je een kind in Guatemala de kans op een betere toekomst.

Interesse?

Nieuwsbrief


Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Schrijf je in

Facebook


Bekijk zeker onze Facebook pagina voor de laatste foto’s en updates.

Naar Facebook