STEUNEND LID WORDEN?

Vele kleintjes maken wel degelijk een verschil. Voor 5 euro per maand word je “steunend lid”. Je bent dan geen peetouder maar je helpt ons om enkele sociale projecten te realiseren of je past een stukje bij van iemand die verder studeert.

FINANCIËLE VISIE

Door in België enkel met vrijwilligers te werken en door onze organisatie klein te houden zijn onze werkingskosten erg laag zodat uw steun maximaal naar onze kinderen in Comalapa gaat. 

PEETOUDER WORDEN?

Peetouders zijn de ruggengraat van de organisatie, voor 20 euro per maand geven ze de zekerheid dat onze scholen blijven draaaien en dat de maandelijkse kosten betaald kunnen worden. Het geld van de peetouder gaat dus niet rechstreeks naar het kind maar komt ten goede van het kind. Het krijgt de kans om te studeren en een toekomst op te bouwen!

IETS TE VIEREN?

Heb jij zelf of je familie iets te vieren en je hebt geen verlanglijst in gedachte dan kan je aan de genodigden vragen iets te storten op de rekening van het Mayakind. 

DOELSTELLING

Het Mayakind van nu heeft tot doel om kinderen op te leiden en te steunen zodat de spiraal van “armoede ” waar ze nu in opgroeien doorbroken kan worden voor de volgende generaties. 

Helpen

De peetouders zijn de ruggengraat van de organisatie en geven de zekerheid dat de school blijft draaien. Voor € 20,00 zorg je ervoor zorgen dat een kind naar school kan en langs de school goed verzorgd wordt. Jij wilt peetouder worden van een kind in Guatemala! Dat is vrij simpel!
Je krijgt dan een foto van jouw petekind toegestuurd met commentaar over de familie en een uitnodiging tot betalen.
Neem contact  met ons langs telefoon ++32 (0)15/23 49 35 of per e-mail jo@mayakind.be.

Steunend lid worden want vele kleintjes maken wel degelijk een verschil. Voor 5 euro per maand word je “steunend lid”. Je bent dan geen peetouder maar je helpt ons om enkele sociale projecten te realiseren. Zo zorgen we voor de tandhygiëne van onze leerlingen, voorzien we een speeltijdsnack voor kinderen die om financiële redenen niets meekregen van thuis en organiseren we schooluitstappen. Als steunend lid ontvangt u onze nieuwsbrief en uitnodigingen voor festiviteiten. Je bijdrage van 48 euro per jaar is fiscaal aftrekbaar. 
Neem contact  met ons langs telefoon ++32 (0)15/23 49 35 of per e-mail jo@mayakind.be.

Organiseer iets. Heb jij zelf of je familie iets te vieren en jij hebt geen verlanglijst bij de hand dan kan je aan de genodigden vragen iets te storten op de rekening van het Mayakind.
Schoolkinderen hier helpen graag als het gaat over het helpen van andere kinderen. Als jouw school of de school van jouw kinderen eraan denkt ook een petekindje te nemen dan komen wij op de school een presentatie geven en laten wij zien hoe het geld gebruikt wordt.
Elk jaar is er wel een school, gewoonlijk een middelbare school, die een speciale grote actie organiseert en een speciaal project op de school wil mogelijk maken. Zo is de speelplaats aangelegd door de actie van één school. Een andere school zorgde voor de inrichting van de keuken, voor het inrichten computerlokaal en het opbouwen van de speeltuin.
Het gemeentebestuur van Keerbergen, sponsoren twee petekinderen en helpen ons met een jaarlijkse steun. De  Kindergemeenteraad van Bonheiden heeft ook twee sponsorkinderen.
We hebben eigen inkomsten zoals ter gelegenheid van de Molenfeesten en ons eigen feestje.
Als je eraan denkt ons op een aparte manier te helpen … vooral doen.
Neem contact  met ons langs telefoon ++32 (0)15/23 49 35 of per e-mail jo@ayakind.be.

Meer foto's over onze activiteiten kan je hier vinden.

Laatste foto's

Geef een kind in Guatemala een toekomst


Voor 20 euro geef je een kind in Guatemala de kans op een betere toekomst.

Interesse?

Nieuwsbrief


Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.

Schrijf je in

Facebook


Bekijk zeker onze Facebook pagina voor de laatste foto’s en updates.

Naar Facebook